0773544393 mail@bijlidwien.nl

Frequenties van Precisie

Meditatiecursus

Frequenties van Precisie

Na het ontwaken van je lichtlichaam ben je stralender geworden. Je bent naar een hoger niveau van licht geëvolueerd en je capaciteit om licht op te nemen en uit te stralen is groter geworden. Je beleeft je spirituele groei nu intenser, directer en gerichter. In de reeks De frequenties invullen leer je meer over het verder verhogen van je uitstraling, hoe hiermee om te gaan, wat hiermee te doen en hoe je groeiende licht aan te wenden om je leven te veranderen, spiritueel te groeien en een hogerrequenties (trillingen) van licht aan je eigen licht.

Deze frequenties verhogen je gewaarzijn in elk moment, ze ontwikkelen een finesse in je gewaarzijn en in je bekwaamheid om hoger te reiken. Door te spelen met deze frequenties van precisie, kun je je gewaarzijn van licht versterken en ook je bekwaamheid om met licht te manifesteren.

Wanneer je met de frequenties van precisie werkt, merk je een hoger gewaarzijn over vele gebieden van je leven, zelfs wanneer je de energie niet stuurt. Het spelen met de frequenties van precisie kan je bewustzijn verhogen, de essentie bij het ervaren van verlichting.

DaBen transmit vier frequenties van precisie gedurende deze reizen. Orin werkt met je om het juweel in de lotus te openen.

 

 

Info

Deze meditatie is een vervolg van de Light Body cursus

Datum: Zaterdag 31 oktober

Tijd: 9:30 – 17:00 uur

Kosten: € 85,-

Bij Lidwien
Verzenden